Tulossa keväällä 2022!

 

Äänen voima -verkkokurssi.

Tämä kurssikokonaisuus auttaa äänenkäytöstä kiinnostuneita monipuolistamaan ilmaisuaan ja samalla tunnistamaan ääni voimavarana. Lisätietoja ja maksuton webinaari: www.soihyvin.fi

 

 

Vocal Yin® -ihanuuskurssit livenä.

Palautumispaja vailla vertaa – tervetuloa liikkumaan lempeästi ja levähtämään äänessäsi.

 

 

 

Kevään ensimmäinen Vocal Yin® -palautumispaja Tampereen Kehräämöllä la 23.4.

facebook-tapahtumana: https://fb.me/e/34X2XwlXp

lisätiedot ja ilmoittautumiset: nelli@valtone.com

Tervetuloa levähtämään ja voimaantumaan oman äänesi avulla!

Lauantainen palautumispaja sisältää tasapainoisen yhdistelmän voimaannuttavia harjoituksia ja palauttavia hetkiä. Muutamia yksinkertaisia liikemeditaatioharjoitteita, hengitys- ja ääniharjoituksia, sekä kurkkuchakraa ja rohkeutta tukevan suggestiorentoutuksen, joka muuntuu vähitellen meditatiiviseksi rumpu- ja äänimatkaksi.
Keskiössä on salliva, terapeuttinen äänenkäyttö yhdistettynä yhtä vapaaseen liikkeeseen, ja lopulta myös lepoon ja rentoutumiseen. Saat olla villi ja herkkä, purkaa ja palautua.
Löydät jälleen käyttöösi Ikioman Äänesi. Sen saman ja täydellisen, joka sinulla on ollut ilmaisun välineenä ensimmäisestä parkaisustasi lähtien.

Tämä palautumispaja sopii jokaiselle, eikä vaadi liikunnallista tai laulullista taustaa. Hemmottelemme itseämme helpoilla hermostoa ja yin-energiaa tukevilla liikkeillä, joihin yhdistämme hengittämistä ja hyräilyä.
Luomme suljetuin silmin myös hetkessä syntyvää, juuri tällä kokoonpanolla tuotettua
Sound Healingia keväisen äänimaiseman hengessä: kosteaa sammalta, tuulta, oksien nakseita, vesipisaroita.
Lisäksi laskeudumme piiriin tekemään ääniharjoituksia mantra- ja loitsuhengessä, milloin rytmikkäästi sihisten, milloin lempeämmin laulaen. Kukin itselle sopivalla sävelkorkeudella ja rohkeudella osallistuen.
Saat varmuutta ja uutta näkökulmaa äänenkäyttöön. Löydät äänestäsi Ystävän, jonka kanssa tunnustella kuulumisia, hullutella villisti, sekä levollistaa oloa turvallisella ja ikiaikaisella tavalla.

Palautumispajan ohjaaja Nelli Nyman on rakastettu tamperelainen laulupedagogi ja shiatsuterapeutti. Läsnäoleva kosketus ja kiinalainen lääketiede meridiaaneineen on shiatsun ydintä, lisäksi Nelli on pitkän linjan taiji- ja qigongharjoittaja. Hän työskentelee ääni- ja palautumisvalmentajana eri menetelmiä yhdistellen, ja mukana on oman äänen (Voice Healing ja Healing Voice) lisäksi usein erilaisia rumpuja Hue Drumista djembeihin.
Nelli on luonut monipuolisesta osaamisestaan Vocal Yin® -menetelmän, jonka avulla on mahdollista saavuttaa omassa äänessä ja omalla äänellä levähtäminen.

Vocal Yin® -palautumispaja
La 23.4 klo 14-18
Jooga- ja hyvinvointitila Kehräämö
hinta: 49€
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nelli@valtone.comHuomaathan, että osallistujamäärä on rajallinen ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat ilmoittautumisen yhteydessä maksutiedot sekä ohjeet palautumispajaan osallistumista varten. Kehräämöllä käytettävissäsi mm. mattoja ja vilttejä.