Äänipiirit ja hyvinvointitapahtumat 2024

“Kiitos Nelli <3 tämä oli aivan mahtava kokemus, pajan jälkeen keho oli jo täysin unohtanut stressin, ylivireys laski tehokkaasti ja miellyttävästi. Äänen käyttäminen, rummun rytmi, liike yhdistettynä hengitykseen, turvallisessa ilmapiirissä rentoutuminen, nämä kaikki yhdistettynä sinun lämpimään ja varmaan ohjaukseen loivat mielestäni todella nerokkaan yhdistelmän vagushermoa stimuloimaan ja siten rauhoittamaan sympaattista hermostoa. Monissa muissa menetelmissä itselle on tullut levoton, ärtynyt tai pitkästynyt olo ja mieli on lähtenyt vaeltelemaan, mutta Vocal yin palautumispajan kokonaisuus toi mut lempeään läsnäoloon pakottamatta, kuin huomaamatta <3” Lisää kokemuksia ja asiakkaiden jättämiä palautteita fb-sivulta Soi hyvin.

Hyvinvointitapahtumat kevät 2024:

la 27.1 klo 12:15 Sampola, Tampere. Nellin Soi hyvin -äänipiiri Ilon Valkeat -hyvinvointimesuilla

la 24.2 Shen Garden, Tampere. Täydenkuun ääni- ja rumpupiiri

ke 28.2 klo 14 ja klo 17 Äänihuone Kussa lintuset laulaa – hetki kansanlauluille

🌿

Soi hyvin -pienryhmätunnit vaihtuvin teemoin (Äänipiiri, terveys-qigong, hoitava ääni ja Sound Healing rentoutus)

Drop-in tunnit hyvinvoinnille – osallistu, milloin sinulle sopii, jokainen hyvinvointihetki on oma kokonaisuutensa. Nämä hyvinvointitunnit maaliskuulta 2024 -> Voit laittaa jo alustavaa viestiä minulle, niin olen yhteydessä ajankohtien tarkentuessa.

Soi hyvin – Äänipiiri

Soi hyvin – Qigong

Soi hyvin – Sound Healing

Soi hyvin – Hengitellen

Ääni ja elinvoima (menneet kurssit ja tapahtumat)

Kurssit, pienryhmät, äänityöpajat ja lauluillat päivittyvät syksyn lähestyessä.

Yhteislaulua palatsissa: 22.12.2023

https://www.museomilavida.fi/tapahtuu/yhteislaulua-palatsissa/

Joululaulajaiset Äänihuoneella: https://fb.me/e/3mHSOGZBl

🍂 🍂 🍂

Avoimet näytetunnit la 26.8.2023

klo 12-14.30 Äänihuone, Tampere 33100

Maksuton tutustumispäivä kaikille laulamisesta, äänenkäytöstä ja äänen hyvinvointivaikutuksista kiinnostuneille.

12.00-13.00 Äänipiiri
13.00-13.30 Kahvitauko
13.30-14.30 Laulupiiri

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 0505396116/Nelli nelli@valtone.com

Facebook-tapahtumana: https://fb.me/e/3NLjwQqz8

🍂 🍂 🍂

Vocal Yin® -äänipiiri, hoitava ääni

Hyvinvointipainotteinen, nuoteista ja suorituksista vapaa äänipiiri kaikille oman äänen ulottuvuuksista ja mahdollisuuksista kiinnostuneille.


Vahvistamme yhteyttä kehomieleen, ääneen ja omaan ytimeen. Hengittelemme ja hyräilemme erilaisten rumpujen säestämänä, tutkimme äänimaisemien muodostamista ja laulamme yksinkertaisia, suomekielisiä mantroja. Jokainen osallistuu itselleen sopivalla tavalla, ja ohjaajan kannatellessa harjoitusta sallimme yhteisen kokemuksen toimia suuntana äänenkäytön varioinnissa.
Työskentelyn suunta on oman sisäisen liikkeen huomioimisessa, joten tämä pienryhmä sopii hengähdyshetkeksi ja huili-illaksi myös sosiaalista ja kontaktientäyteistä työtä tekeville.


Äänten vapaa virta ikiaikaisessa piirimuodostelmassa on hyvin hoitavaa.
Se voi mm.
– tukea ja tasapainottaa hermostoa
– syventää kehontuntemusta
– vahvistaa ääntä ja hengityselimistöä
– lisätä levollisuutta
– herätellä luovuutta
– tuoda pitkäaikaista iloa ja tasapainoa

🍂 🍂 🍂

Syksyn syli – lauluilta pe 13.10.2023

klo 18-19.30 Kulttuuritalo Laikku, Tampere 33100

Tarinoiden ja tunnelmien lauluilta.
Musiikkipedagogi Nelli Nymanin lauluharrastajat esiintyvät syysillassa.


Tervetuloa viihtymään ja levähtämään lämminhenkiseen ja maksuttomaan tilaisuuteen!

Facebook-tapahtumana: https://fb.me/e/4VNnVUPJ8

<3 <3 <3

Kevät 2023

Vocal Yin -laulupiiri kevätkeskiviikkoisin klo 17-18:15 Suorittamisesta, arvottamisesta ja nuoteista vapaa, hyvinvointipainotteinen äänipiiri. Kehomielen huoltoa, hoitavaa ääntä ja suomenkielisiä mantroja. Tervetuloa koko toukokuuksi tai yksittäisille kerroille. Jatkamme kiinnostuksen mukaan syksyllä. Ilmoittautumiset 0505396116 / Nelli

Alkuja aroille äänille -pienryhmäintensiivit laulamisen alkeista kiinnostuneille 25.2.2023 https://fb.me/e/53FRVBnxO Tämä intensiivikurssi tarjolla pitkin vuotta, voit halutessasi kysyä/ehdottaa ajankohtia.

Hengitellen -pienryhmäintensiivit rentoutumisen ja palautumisen tueksi 24.2.2023 https://fb.me/e/2EmV6yKqf Tämä intensiivikurssi tarjolla pitkin vuotta, voit halutessasi kysyä/ehdottaa ajankohtia.

Akkain rummut – naistenpäivän rumpupiiri https://fb.me/e/3n4xxJmk7

Vocal Yin® -palautumispajat 11.3.2023 https://fb.me/e/2eLGlP0Ki

Lounaslaulut – hyvinvointipainotteinen avoin laulupiiri 3.3 ja 24.3 https://fb.me/e/3klf6iw9L

Vocal Yin® -palautumispajat

Iltapäivä itselle!

Tervetuloa levähtämään ja voimaantumaan lempeän liikkeen ja hoitavan äänen avulla.

Mitä:

Lempeää liikettä (terveys-qigong)

Hengitys- ja äänenherättelyharjoituksia (oman äänen hoitavat vaikutukset)

sekä

Ohjattu rentoutus, joka muuntuu vähitellen meditatiiviseksi äänimatkaksi (erilaiset rummut, mm. tongue drum)

Tuetaan ja tasapainotetaan hermostoa ja palautumista kolmeen Vocal Yin® -menetelmän peruselementtiin tukeutumalla:

Lempeä liike, hoitava ääni ja Sound Healing -rentoutusmeditaatio


Palautumispaja sisältää tasapainoisen yhdistelmän voimaannuttavia harjoituksia ja palauttavia hetkiä. Muutamia yksinkertaisia, perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen pohjaavia liikemeditaatioharjoitteita, (qigong, terveysqigong)) erityisesti juurtumista ja yin-energiaa tukemaan. Hengitys- ja ääniharjoituksia, sekä ohjatun rentoutuksen, joka muuntuu vähitellen meditatiiviseksi rumpu- ja äänimatkaksi.


Keskiössä on salliva, terapeuttinen äänenkäyttö yhdistettynä yhtä vapaaseen liikkeeseen, ja lopulta myös lepoon ja rentoutumiseen. Saat olla villi ja herkkä, purkaa ja palautua.
Löydät jälleen käyttöösi Ikioman Äänesi. Sen saman ja täydellisen, joka sinulla on ollut ilmaisun välineenä ensimmäisestä parkaisustasi lähtien.

”Kiitos Nelli❤️ Mä sain mun kropan takaisin. Pää oli ollut irti kropasta ihan liian kauan. Se, että päästä tulee jotain ääntä, sai mut tajuamaan, että olen olemassa.
Kun tein ääniä muiden kanssa koin jotakin, mitä en edes muistanut kaipaavani.”

Kenelle:

Tämä elävöittävä palautumispaja sopii jokaiselle, osallistuminen ei edellytä liikunnallista tai laulullista taustaa. Hemmottelemme itseämme helpoilla hermostoa ja yin-energiaa tukevilla liikkeillä, joihin yhdistämme syvähengitystä ja äänenkäyttöä.

Kutsumme omaa ääntä esiin pehmein hyräilyin ja hyminöin. Ehkä juuri niin on hyvä, ehkä meissä nousee halu tuottaa myös voimakkaampaa ääntä. Jokainen osallistuu itselleen sopivalla tavalla, ja ohjaajan kannatellessa harjoitusta, sallimme myös yhteisen kokemuksen toimia suuntana äänenkäytön varioinnissa.

Työskentelyn suunta on kohti omaa ydintä ja tasapainoa. Piirissä toteutetut hengitys- ja ääniharjoitukset tukevat kuitenkin myös ikiaikaista yhteyttä toisiin ja näin myös hermostonsäätelyn polyvagaalinen osuus saa tilaa levähtää.


Saavu levähtämään ja tasapainottumaan aivan omana itsenäsi, kaikki sinussa on tervetullutta.


Saat varmuutta ja uutta näkökulmaa äänenkäyttöön. Löydät äänestäsi Ystävän, jonka kanssa tunnustella kuulumisia, hullutella villisti, sekä levollistaa oloa turvallisella ja ikiaikaisella tavalla.

Palautumispajan ohjaaja Nelli Nyman on rakastettu tamperelainen laulupedagogi ja shiatsuterapeutti. Läsnäoleva ja kiireetön kosketus sekä kiinalainen lääketiede meridiaaneineen on shiatsun ydintä, lisäksi Nelli on pitkän linjan taiji- ja qigongharjoittaja. Hän työskentelee ääni- ja palautumisohjaajana eri menetelmiä yhdistellen, ja mukana on oman äänen (Voice Healing ja Healing Voice) lisäksi usein erilaisia rumpuja Tongue Drumista kotimaisiin poronnahkarumpuihin ja djembeihin.
Nelli on luonut monipuolisesta osaamisestaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, liikemeditaatioon ja äänen värähteisiin perustuvan

Vocal Yin® -menetelmän, jonka avulla on mahdollista saavuttaa omassa äänessä ja omalla äänellä levähtäminen.

Seuraava

Vocal Yin® -palautumispaja
la 11.3.2023 klo 14-17
Satakunnankatu 28 B Tampere
osallistumismaksu: 49€
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nelli@valtone.com

Varmistat paikkasi osallistumismaksulla. Saat ilmoittautumisen yhteydessä maksu- ja peruutustiedot, sekä ohjeet palautumispajaan osallistumista varten. Käytettävissäsi loppurentoutusta varten mm. joogamattoja ja vilttejä.

Kurssien ja pienryhmien lisäksi myös yksilöohjausta

äänenkäytön ja rentoutumisen saralla.

 


 

Tasapainottava TerveysQigong ja tuoliqigong levollistaa oloa helpon liikemeditaation, liikkeessä levähtämisen avulla. Tuoliqigong sopii harrastukseksi myös esimerkiksi polvihaasteiden kanssa eläville. Tervetuloa kokeilemaan!