Tasapainottavat ja levollistavat palautumispajat

Iltapäivä itselle!

Tervetuloa levähtämään ja voimaantumaan lempeän liikkeen ja hoitavan äänen avulla.

Mitä: lempeää liikettä, hengitys- ja äänenherättelyharjoituksia sekä ohjattu rentoutus, joka muuntuu vähitellen meditatiiviseksi äänimatkaksi. Tuetaan ja tasapainotetaan hermostoa ja palautumista kolmeen Vocal Yin® -menetelmän peruselementtiin tukeutumalla. Lempeä liike, hoitava ääni ja Sound Healing -rentoutusmeditaatio


Palautumispaja sisältää tasapainoisen yhdistelmän voimaannuttavia harjoituksia ja palauttavia hetkiä. Muutamia yksinkertaisia, perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen pohjaavia liikemeditaatioharjoitteita, (qigong, terveysqigong)) erityisesti juurtumista ja yin-energiaa tukemaan. Hengitys- ja ääniharjoituksia, sekä ohjatun rentoutuksen, joka muuntuu vähitellen meditatiiviseksi rumpu- ja äänimatkaksi.
Keskiössä on salliva, terapeuttinen äänenkäyttö yhdistettynä yhtä vapaaseen liikkeeseen, ja lopulta myös lepoon ja rentoutumiseen. Saat olla villi ja herkkä, purkaa ja palautua.
Löydät jälleen käyttöösi Ikioman Äänesi. Sen saman ja täydellisen, joka sinulla on ollut ilmaisun välineenä ensimmäisestä parkaisustasi lähtien.

”Kiitos Nelli❤️ Mä sain mun kropan takaisin. Pää oli ollut irti kropasta ihan liian kauan. Se, että päästä tulee jotain ääntä, sai mut tajuamaan, että olen olemassa.
Kun tein ääniä muiden kanssa koin jotakin, mitä en edes muistanut kaipaavani.”

Kenelle: Tämä palautumispaja sopii jokaiselle, osallistuminen ei edellytä liikunnallista tai laulullista taustaa. Hemmottelemme itseämme helpoilla hermostoa ja yin-energiaa tukevilla liikkeillä, joihin yhdistämme syvähengitystä ja äänenkäyttöä.

Kutsumme omaa ääntä esiin pehmein hyräilyin ja hyminöin. Ehkä juuri niin on hyvä, ehkä meissä nousee halu tuottaa myös voimakkaampaa ääntä. Jokainen osallistuu itselleen sopivalla tavalla, ja ohjaajan kannatellessa harjoitusta, sallimme myös yhteisen kokemuksen toimia suuntana äänenkäytön varioinnissa.
Saavu levähtämään ja tasapainottumaan aivan omana itsenäsi, kaikki sinussa on tervetullutta.


Saat varmuutta ja uutta näkökulmaa äänenkäyttöön. Löydät äänestäsi Ystävän, jonka kanssa tunnustella kuulumisia, hullutella villisti, sekä levollistaa oloa turvallisella ja ikiaikaisella tavalla.

Palautumispajan ohjaaja Nelli Nyman on rakastettu tamperelainen laulupedagogi ja shiatsuterapeutti. Läsnäoleva ja kiireetön kosketus sekä kiinalainen lääketiede meridiaaneineen on shiatsun ydintä, lisäksi Nelli on pitkän linjan taiji- ja qigongharjoittaja. Hän työskentelee ääni- ja palautumisohjaajana eri menetelmiä yhdistellen, ja mukana on oman äänen (Voice Healing ja Healing Voice) lisäksi usein erilaisia rumpuja Hue Drumista djembeihin.
Nelli on luonut monipuolisesta osaamisestaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, liikemeditaatioon ja äänen värähteisiin perustuvan

Vocal Yin® -menetelmän, jonka avulla on mahdollista saavuttaa omassa äänessä ja omalla äänellä levähtäminen.

Vocal Yin® -palautumispaja
la 3.12 klo 13-16
Jooga- ja hyvinvointitila Kehräämö
osallistumismaksu: 49€
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nelli@valtone.com

Varmistat paikkasi osallistumismaksulla. Saat ilmoittautumisen yhteydessä maksu- ja peruutustiedot, sekä ohjeet palautumispajaan osallistumista varten. Kehräämöllä käytettävissäsi loppurentoutusta varten mm. mattoja ja vilttejä.

Tapahtumasivu, facebook:Palautumispaja 3.12

Lokakuussa myös pidempi, sunnuntainen päiväretriitti – lisätietoja myöhemmin.

Kurssien ja pienryhmien lisäksi myös yksilöohjausta.

 

Tulossa syksyllä 2022

  • “Alkuja aroille äänille” -pienryhmäintensiivit laulamisen alkeista kiinnostuneille
  • Hengitä ja palaudu -pienryhmäintensiivit rentoutumisen ja palautumisen tueksi
  • Vocal Yin® -palautumispajat Tampereen Kehräämöllä

Tulossa 2023

Äänen voima -verkkokurssi.

Tämä kurssikokonaisuus auttaa äänenkäytöstä kiinnostuneita monipuolistamaan ilmaisuaan ja samalla tunnistamaan oma ääni voimavarana.

Lisätietoja ja maksuton webinaari: www.soihyvin.fi

 

Vocal Yin® -ihanuuskurssit livenä.

Palautumispaja vailla vertaa – tervetuloa liikkumaan lempeästi ja levähtämään äänessäsi.

Kevään ensimmäinen Vocal Yin® -palautumispaja Tampereen Kehräämöllä la 23.4.

facebook-tapahtumana: https://fb.me/e/34X2XwlXp

lisätiedot ja ilmoittautumiset: nelli@valtone.com

Tervetuloa levähtämään ja voimaantumaan oman äänesi avulla!

Lauantainen palautumispaja sisältää tasapainoisen yhdistelmän voimaannuttavia harjoituksia ja palauttavia hetkiä. Muutamia yksinkertaisia liikemeditaatioharjoitteita, hengitys- ja ääniharjoituksia, sekä kurkkuchakraa ja rohkeutta tukevan suggestiorentoutuksen, joka muuntuu vähitellen meditatiiviseksi rumpu- ja äänimatkaksi.
Keskiössä on salliva, terapeuttinen äänenkäyttö yhdistettynä yhtä vapaaseen liikkeeseen, ja lopulta myös lepoon ja rentoutumiseen. Saat olla villi ja herkkä, purkaa ja palautua.
Löydät jälleen käyttöösi Ikioman Äänesi. Sen saman ja täydellisen, joka sinulla on ollut ilmaisun välineenä ensimmäisestä parkaisustasi lähtien.

Tämä palautumispaja sopii jokaiselle, eikä osallistuminen vaadi liikunnallista tai laulullista taustaa. Hemmottelemme itseämme helpoilla hermostoa ja yin-energiaa tukevilla liikkeillä, joihin yhdistämme hengittämistä ja hyräilyä.
Luomme suljetuin silmin myös hetkessä syntyvää, juuri tällä kokoonpanolla tuotettua
Sound Healingia keväisen äänimaiseman hengessä: kosteaa sammalta, tuulta, oksien nakseita, vesipisaroita.
Lisäksi laskeudumme piiriin tekemään ääniharjoituksia mantra- ja loitsuhengessä, milloin rytmikkäästi sihisten, milloin lempeämmin laulaen. Kukin itselle sopivalla sävelkorkeudella ja rohkeudella osallistuen.
Saat varmuutta ja uutta näkökulmaa äänenkäyttöön. Löydät äänestäsi Ystävän, jonka kanssa tunnustella kuulumisia, hullutella villisti, sekä levollistaa oloa turvallisella ja ikiaikaisella tavalla.

Palautumispajan ohjaaja Nelli Nyman on rakastettu tamperelainen laulupedagogi ja shiatsuterapeutti. Läsnäoleva kosketus ja kiinalainen lääketiede meridiaaneineen on shiatsun ydintä, lisäksi Nelli on pitkän linjan taiji- ja qigongharjoittaja. Hän työskentelee ääni- ja palautumisvalmentajana eri menetelmiä yhdistellen, ja mukana on oman äänen (Voice Healing ja Healing Voice) lisäksi usein erilaisia rumpuja Hue Drumista djembeihin.
Nelli on luonut monipuolisesta osaamisestaan Vocal Yin® -menetelmän, jonka avulla on mahdollista saavuttaa omassa äänessä ja omalla äänellä levähtäminen.

Vocal Yin® -palautumispaja
La 23.4 klo 14-18
Jooga- ja hyvinvointitila Kehräämö
hinta: 49€


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nelli@valtone.comHuomaathan, että osallistujamäärä on rajallinen ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat ilmoittautumisen yhteydessä maksutiedot sekä ohjeet palautumispajaan osallistumista varten. Kehräämöllä käytettävissäsi mm. mattoja ja vilttejä.