Lahjakortteja juhlakaluille, luku-urakkansa päättäneille, sulhoille ja morsmaikuille!

Suosittuja vaihtoehtoja ovat ollet esimerkiksi

Tutustumiskäynti laulutunnille (49€)

Laulutuntipaketti 5x 45min (315€)

Shiatsu hierontalahjakortti 90min (85€)

Sound Healing rumpurentoutus (60€)

Sound Healing rentoutus kahdelle (100€)

🌿

Valittavanasi on myös ns. avoin lahjakortti toivomellesi summalle. Tällöin kortin saaja voi käyttää lahjansa hänelle mieluisimpaan palveluun. Aineeton lahjakortti on ympäristöystävällinen valinta <3

Lahjakortit noudettavissa sovittuna ajankohtana Äänihuonellta, myös postitus mahdollinen. Asiakastyön vuoksi sovithan käynnistäsi etukäteen, kiitos.

Lahjakortit on pyrittävä käyttämään 6 kk kuluessa ostopäivästä.

Polttarit, seremoniat, yllätysohjelma syntymäpäiville jne

Toivomusten mukaista ohjelmaa juuri teille! Sisarellinen äänipiiri, yhteinen rentoutushetki, lemmennostatusta rummutellen, luonnonläheinen ja kaunis seremonia tai jotakin muuta? Osallistujien lukumäärästä ja sijaintitoiveista riippuen ohjelma voidaan toteuttaa Tullintorin kupeessa Äänihuoneella, asiakkaan järjestämissä tiloissa tai sään salliessa ulkosallakin. Sisältö voi olla tavoiteltavan tunnelman mukaisesti herkistelevää tai hurjastelevaa, ja se muokkautuu aina uniikiksi kokonaisuudeksi koolla olevan väen mukaan.

Toteutan myös piano- haitari- ja kitarasäesteisesti musiikkiesityksiä ristiäisiin, nimiäisiin, häihin, merkkipäiville sekä yritystilaisuuksiin ja messuille.

Tyhy-päivät / äänenkäytön koulutus

Palauttavaa, rentouttavaa ja rauhallista ohjelmaa tyhy- ja virkistyspäivään. Lempeää liikettä ja hoitavaa ääntä, tai yhteinen rentoutushetki erilaisten soittimien äänimaisemasta nauttien. Tämä yhteishenkeä vahvistava tyhy-ohjelma on mieluisa myös introverteille sekä levähdystä kaipaaville, ja jokainen osallistuu itselleen sopivalla tavalla.

🌿

Äänenkäytön koulutus puheammattilaisille, myyjille ja äänityöläisille. Tämä innostava työpaja sisältää hengityksen ja äänenkäytön perusteita, äänenhuolto- ja äänenkäyttövinkkejä sekä runsaasti hyödyllisiä ja hauskoja harjoituksia. Sisällytetään halutessa myös ääni-ja puheilmaisuun liittyviä sävy- ja statusasioita. Ohjaan ammattitaidolla, energisesti ja ryhmän toiveita ja tarpeita kuunnellen.

🌿

Ryhmän koosta ja toiveista yrityksille ja yhdistyksille räätälöitävät sisällöt on mahdollista toteuttaa Tullintorin kupeessa Äänihuoneella tai muissa yhdessä sovituissa tiloissa.