Kiireetöntä kohtaamista laadulla ja lämmöllä.

Shiatsu, rentoutushieronta ja rumpurentoutus/äänihoito

Tervetuloa levähtämään rauhalliseen ja hiljaiseseen tilaan Tampereen keskustaan, Tullintorin kupeeseen.

Voit rentoutua luonani seuraavien palveluiden parissa:

🤎 Shiatsu

🤎 Rentoutushieronta

🤎 Sound Healing rumpurentoutus yhdessä sovituin instrumentein

🤎 Ohjattu hengitys- ja/tai rentoutumisharjoitus

(tarkemmat kuvaukset tulossa alle)

Rentoutushoidot vastaanotetaan mukavassa vaatetuksessa leveällä futon-patjalla makoillen.

Tällä hetkellä suosittuja ovat ns. yhdistelmähoidot, jossa kosketushoidon aikana saavutettua rentoutumisen tilaa on mahdollista vielä syventää lempeiden rumpujen värähtelyssä.

Halutessasi voimme käyttää lisäksi myös laadukkaita, sinulle mieluisia eteerisiä öljyjä. Aistirentoutus tarjoilee tasapainottumista siis useiden eri aistikokemusten avulla. Diffuusori annostelee 100% luonnollista, eteeristä tuoksua sopivina määrinä. Käytän tuoksuöljyjä vain sovitusti ja toivottuna, muutoin huone on tuoksuton ja myös tekstiilit pesen tuoksuttomasti.

🌿

Rentoutushoitojen kesto ja sisältö muokattavissa kulloisenkin tarpeen mukaan.

Shiatsu

Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupunktuuriin perustuva, kokonaisvaltainen kehomieltä tasapainottava hoito. Soljuvasti virtaava shiatsuhoito sisältää hierontaa, akupisteiden painantaa, venytyksiä ja kevyitä heilutuksia/ravisteluita. Tämä ei vaadi hoidettavalta minkäänlaista “osallistumista” – saat makoilla levollisessa rauhassa koko hoidon ajan. Shiatsu sopii erinomaisesti yleiseen rentoutumiseen, mutta eri akupisteiden käsittelyn avulla voidaan halutessa hakea myös täsmäapua esimerkiksi unettomuuteen, vatsavaivoihin, vaihdevuosiaikaan jne. Akupisteitä ja meridiaanilinjoja voidaan asiakkaan halutessa käsitellä myös moksaamalla. (moxibustio) Hoito vastaanotetaan mukavassa vaatetuksessa leveällä futon-patjalla makoillen.

Shiatsu on lähtökohtaisesti ja pyytämättäkin ns. hiljainen hoito.

Shiatsukoulutuksestani tarkemmin alla.

Rentoutushieronta

Stressinlievitystä ja hermoston hellimistä kiireettömällä, juuri sinulle sopivalla kosketuksella. Avataan hellästi käpertynyttä kehoa ja rintaa. Hipsutellaan hymyä kasvoille ja painellaan pehmeiden villasukkien suojaamia jalanpohjia. Hierotaan ja huomioidaan kämmenet ja sormet. Ikioma hetki vain olla ja levätä. Rentoutushieronta vastaanotetaan mukavassa vaatetuksessa leveällä futon-patjalla makoillen.

Tervetuloa nauttimaan – saa nukahtaa 🤎

Rumpurentoutus/Äänihoito

Ihan höpöä? Jokainen suomalainen on saanut vesistöjen äärellä kokemuksia siitä, miten voimakkaasti ääni kantautuu vastarannalta tai matkojenkin päässä kulkevasta veneestä. Koostumme pitkälti vedestä, ja eri soitinten värähteet sekä myös oma äänemme saa jumiutunutta energiaa hyvin liikkeelle.

Anna mahdollisuus lempeälle hoitorumpujen kuminalle, ääni hoitaa (Sound Healing) kehomieltä ja syvempiäkin tasoja meissä. Käytössäni on mm. kotimaisia pororumpuja Kolilta, meditatiivinen kielirumpu, djembejä ja erilaisia rahistimia. Halutessasi käytän intuitiivisesti myös omaa ääntäni. Voimme valita hoidon aluksi yhdessä sinua sinä päivänä kutsuvat ja palvelevat soittimet. Ytimeltäni ja ensimmäiseltä koulutukseltani olen laulaja ja ammattimuusikko.

Sound Healing Äänirentoutukset vastaanotetaan joko futonilla makoillen tai mukavasti sohvalla tai lattiatyynyillä istuskellen.

Voit sulkea silmäsi ja levätä, vastaanottaa hoitavia värähteitä ja antaa mielen matkata.

Äänirentoutus on mahdollista yhdistää myös kosketushoitojen alkuun ja/tai loppuun sekä Ohjatun rentoutumisharjoituksen yhteyteen.

Ohjattu rentoutumisharjoitus

Suggestiivinen kehomielen syvärentoutus. Hyödynnämme mielen mahdollisuudet rentoutumisen ja elinvoimaistumisen saralla. Levollistamme hengitystä, luovumme kiireestä ja kireyksistä ja laskeudumme palauttavaan lepotilaan.

Harjoitus voidaan toteuttaa istuma- tai makuuasennossa, eikä se sisällä koskettamista. Halutessasi rentoutumishetkeen voidaan sisällyttää myös esimerkiksi hoitavien rumpujen kuuntelemista.

Ohjattu hengitysharjoitus

Sinun tilanteeseesi räätälöity hetki hengitykselle. Hengitysharjoitukset voivat olla tarpeen mukaan esimerkiksi rauhoittavia, avaavia, vitalisoivia, kapasiteettia lisääviä tai maltillistavia. Olen toiminut yli kahdenkymmenen vuoden ajan laulupedagogin ammatissa, ja lähestymiskulmani ja koulutukseni hengitysasioissa on holistinen ja moniammatillinen. Ennen kaikkea humaani; ymmärrän paljon myös emootioiden ja elontilanteiden vaikutuksesta hengitykseen ja äänenkäyttöön.

Ohjattu hengitysharjoitus sisältää keskustelemista ja havainnointia, ja näiden pohjalta toteutettavia harjotteita. Käytämme paljon myös mielikuvia, jotka toimivatkin erityisesti joissakin tilanteissa ns. mekaanisempia hengitysharjoituksia paremmin.

Hengitysharjoituksista voi saada apua yli- ja alihengittämiseen, ahdistuneisuushäiriöön, unettomuuteen ja ylivirittyneisyyteen, ryhdin kohentamiseen ja myös ihan tilan, selkeyden ja kiireettömyyden luomiseen arkeen.

Etenemme aina sinun tahtiisi – olen turvallinen ja sensitiivinen ohjaaja. Vapaa ja vaivaton hengittäminen on minulle sydämen asia. Samoin se, että kanssani on miellyttävää tutkia hengitysasioita, vaikka sinulla olisi huonoja kokemuksia joistakin aiemmin tekemistäsi hengitysharjoituksista.

Hengitysharjoituksiin ja suggestiorentoutukseen liittyviä tapaamisia on mahdollista toteuttaa myös verkkovälitteisesti. nelli@valtone.com

Seuraavat hoitopäivät:

15.-17.3 sekä 5.-7.4

Rentoutushoitojen kesto ja sisältö muokattavissa kulloisenkin tarpeen mukaan.

Hintaesimerkkejä:

🌿 Shiatsu 90 min 85€ (myös shiatsu 75min + rumpurentoutus 15 min)

🌿 Rumpurentoutus 45 min 60€

🌿 Rumpurentoutus kahdelle 100€

Olen valmistunut shiatsuterapeutiksi Helsingissä vuonna 2017 Kauko Uusoksan opissa. Koulutus sisälsi kiinalaisen lääketieteen ja hoito-opin lisäksi runsaasti Qigong-työskentelyä. Aihepiiri on hyvin laaja, kiehtova ja kiinnostava; kehitän ja monipuolistan osaamistani kurssien ja ammattikirjallisuuden parissa.

🌿

Äänirentoutuksissa käytän intuitiivisesti erilaisia rumpuja (myös kielirumpu, Tongue Drum) sekä omaa ääntäni. Voimme valita hoidon aluksi yhdessä sinua sinä päivänä kutsuvat ja palvelevat soittimet. Ytimeltäni ja ensimmäiseltä koulutukseltani olen laulaja, laulunopettaja ja ammattimuusikko.

Rumpurentoutukset, äänihoidot sekä shiatsu ja rentoutushieronnat Tampereen keskustassa.

Shiatsu ja rentoutushoidot vastaanotetaan mukavassa vaatetuksessa leveällä futon-patjalla makoillen.

Helsingissä ja Vesannolla toimivan opettajani Kauko Uusoksan esimerkkivideo shiatsuhoidosta: Seitai shiatsu