Etsitkö viihtyisää työtilaa vakituiseen tai vaihtuvaan tarpeeseen? Tampereen Tullintorin vieressä sijaitseva, reilun parinkymmenen neliön monitoimihuone vuokrattavana sopimuksen mukaan. Tämä rauhallinen tila sopii erityisesti kirjoitus- ja hoitotyöhön, yksilö- tai pienryhmävalmennuksiin, musisoimiseen sekä videoiden ja podcastien taltioimiseen.

Koko kiinteistö on saneerattu vuosina 2020-2021, mutta vanhan teollisuusrakennuksen seesteinen ja uniikki fiilis on yhä voimissaan.

Tilassa on hyvä sisäilma, äänetön ja vedoton koneellinen ilmastointi sekä kesäaikaan itse sopivaksi säädettävä jäähdytys.

Tila on esteetön (myös esteetön wc) ja vuokralaisen käytössä on lisäksi uudenkarheat suihkutilat. Akustoivat materiaalit katossa ja lattiassa takaavat pehmeän äänimaiseman ja ihanteelliset olot mm. videoiden taltioimiseen. Tilassa ei ole seinänaapureita tai ohikulkua.

Näkymät kattojen ja rautatien yli keskustaan luovat lisää avaraa tunnelmaa.

Käytössäsi on sopimuksen mukaan myös futon-patja, (shiatsu) sähköpiano sekä äänentoistolaitteet.

Säännölliselle vuokralaiselle omaa kaappitilaa ja mahdollisuus halutessa vaikuttaa sisustukseen, huonejärjestykseen jne.

Myös lyhyemmät vuokra-ajat ja ns. irtopäivät tai -viikonloput mahdollisia aikataulujen yhteen sopiessa, vuokra sovitaan käytön mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi, toiminnastasi sekä tämänhetkisistä tarpeistasi.

Tervetuloa tutustumaan minuun ja tilaan!

nelli@valtone.com 0505396116

1.2.2024 -> Tällä hetkellä vuokrattavana vain yksittäisiä, ehjiä päiviä sekä viikonloppuja esim. kurssien ja koulutusten järjestämiseen.

Kesälle 2024 sovittavissa runsaasti käyttömahdollisuuksia.

Kevättalven näkymiä kattoterassille ja keskustaan.
Rauhallinen työskentelytila mm. kirjoittamiseen.
Tila soveltuu myös pienryhmien kokoontumiseen.
Suuret ikkunat antavat paljon luonnonvaloa.
Pehmeäksi ja vähäkaikuiseksi akustoitu rauhallinen ullakkonurkkaus on ihanteellinen tila webinaarien, podcastejen ja verkkokurssien pitämiseen ja taltioimiseen.
Rentouttaviin hoitohetkiin.
Shiatsu, rentoutushoidot ja -hieronnat.
Rumpurentoutukset, äänihoidot.
Sound Healing ja aistirentoutukset
Äänekäs työskentely on sallittu, ja voit tehdä sitä ilolla tietäessäsi, ettei siitä aiheudu häiriötä muille.
Muista myös omat tauot <3